čtvrtek 5. dubna 2012

11 questions tag

a máme tu další řetězák od Téry. :-) ještě než se vám začnu svěřovat, tak bych vám chtěla moc poděkovat za krásné komentáře především k minulému postu. moc mě potěšilo, že se vám DIY líbilo a určitě brzo přichystám další :-)
  
 1. Proč jsi začala blogovat a jaká je Tvá největší motivace?
Blog jsem založila o prázdninách 2010 pro mě a mou kamarádku ze ZŠ. Měl sloužit jako taková spojika mezi námi, protože jsme se kvůli rozdílné střední škole vídaly čím dál tím méně, bohužel to nedopadlo a mě pak začátkem loňského roku napadlo, že to zkusím sama... A největší motivací jsou vaše milé komentáře :-)
 2. Jak dlouho Ti ráno trvá se připravit?
To je záludná otázka, na kterou nemám jednoznačnou odpověď. To záleží... Většinou se ale snažím vstát alespoň hodinu před odchodem, abych se stihla i v klidu nasnídat. Když zaspím a musím někde být, zvládám se vypravit za 10min.

 3. Máš oblíbený obchod?
Tak u téhle otázky si taky nejsem moc jistá, ale předpokládám, že je tím myšlen obchod s módou. Ráda si prohlížím různé e-shopy např.: topshop.com, asos.com, monki.com a z těch kamenných asi nejvíce navštěvuji H&M, ale neřekla bych, že je to nějak "oblíbený" obchod. Jde o to, že tam mají hezké věci za pro studentku docela příznivé ceny. :-)

 4. Máš oblíbený kousek oblečení?
Ano! Naprosto bez váhání: sukně s koníkama, kterou jsem dostala od přítele k Vánocům.
Mám takový dost hloupý zlozvyk, že oblečení, které mám nejradši, skoro nenosím. Mám pocit, že si ho musím šetřit a tak mám ve skříni už dva roky úchvatné tílko, které bylo dost drahé, ale nedalo se mu odolat, přesto má ještě cedulku z obchodu... Občas ho vyndám, kochám se a plánuju, při jaké příležitosti si ho obléknu, ale zatím ještě žádná příležitost nebyla "ta pravá"! :-D Mám takhle ještě pár dalších kousků oblečení a dokonce i boty :-D A podobné je to i s tou sukní... Až bude teplo a půjdeme spolu někam s přítelem... :-)
 5. Neonové či pastelové?
Obecně mám ráda barvy, ať výrazné nebo jemné.
Pastelové barvy jsem měla ráda vždycky, akorát se v obchodech tolik nevyskytovaly. Teď když je to takový boom, mě ale zas až tak nebaví. Nerada si v oblečení připadám jako v uniformě.
Neony mě ve velkém množství trošku děsí. Myslím, že v tomhle trendu platí: Čím míň tím líp! Takže si na sobě dokážu představit nějaký doplněk nebo jeden kus oblečení v zářivé barvě, ale doplněné spíše neutrálními barvami. Zrovna jsem si objednala jeden růžový svetřík z topshop.com a v komentářích, které jsem si samozřejmě přečetla, až po objednání, stojí, že barva moc neodpovídá a je spíše neonový, tak uvidíme, jak se v tom budu cítit :-)
 6. Jaký je Tvůj oblíbený film nebo seriál?
Tak tahle otázka je trefa do černého, protože od 1. dubna běží na HBO druhá série seriálu Hra o trůny, což je asi nejlepší z nejlepších! Doporučuji přečíst si i knihy. Budete chtít být toho světa součástí! ;-)
Mou stálicí zůstává Grey´s Anatomy! Mám ráda i pohádkové Once upon a time, napínavé Pretty Little Liars a odpočinkovou Gossip Girl. :-)
Článek o oblíbených filmech naleznete ZDE.

 7. Máš nějakou závislost?
Jsem závislá na rodičích. :-)

 8. Co je momentálně jedničkou na Tvém wishlistu?
Tahle otázka mi tak trochu vyfoukla nápad na wishlist post. :-D Momentálně toužím jednoznačně nejvíc po džínových šortkách. Nejvíc bych si přála, aby mi seděly tyhle:
topshop.com
 9. Čím se živíš?
Jídlem jako asi každý :-D Jsem studentka a momentálně bez brigády.

 10. Jak bys popsala svůj styl?
Nijak extra nevybočuju z řady, přesto nejsem stejná jako ostatní. ;-)

 11. Která barva nebo trend nadcházející sezóny se Ti líbí?
Tak určitě už zmiňované pastelky a z nich nejvíce meruňková. A budu se snažit propagovat spíše takový ledabylý indiánsko-elegantní styl. No nechte se překvapit! ;-)
Budu moc ráda, když se zapojíte a dáte mi odkaz na svůj článek do komentářů. ;-) A opravdu by mě potěšilo, kdyby v řetězáku pokračovala gabbi. :-)

1 komentář:

  1. lovely blog!

    I am your newest follower, would love if you visit my blog and return the favor my dear =) Just Tututiny

    OdpovědětVymazat

Děkuji ♥