čtvrtek 10. července 2014

Macadamia Oil Moisture Rich Body Butter

Když jsem v anglickém Poundlandu uviděla tělové máslo značky Mellor&Russell, která se nejen designem podobá značce Macadamia proslulé svými vlasovými přípravky obohacenými o makadamový olej, nemohla jsem ho v regále nechat! Myslím, že o obalu se tu rozepisovat nemusím, protože prostě nemá chybu a určitě pomáhá produkty prodávat. Obsah kelímku je 200ml, což je za nějakých 34,- prostě výhra. 

V popisu produktu stojí: This rich, hydrating body butter is made with a nourishing blend of Macadamia Oil, Shea Butter and Vitamin E to hydrate and soften dry skin. / Toto bohaté, hydratační tělové máslo obsahuje výživnou směs makadamového olej, bambuckého másla a vitamínu E pro hydrataci a změkčení suché pokožky.
Nemůžu než nesouhlasit. Máslo je opravdu hutné a tváří se dost výživně. Na to, jak je husté, se ale roztírá překvapivě dobře. Do pokožky se vsákne rychle a na povrchu zanechá jen takový lesklý rádoby mastný, ale nijak lepivý film. Prostě je znát, že se člověk namazal, pokožka je lesklá a jemná, ale přitom nic neumastíte :) No abych pravdu řekla, teď v létě je to i pro mojí extravysušenou pokožku docela bomba. Nejsem zvyklá se mazat denně tak hutnými krémy. Úplně cítím, jak máslo na pokožce pracuje. Voní naprosto úžasně a dlouho.
Každopádně, ať se v tomhle období namažu čímkoliv, do pár hodin se mi na nohách začnou objevovat suché šupinky a ani bambucké máslo a makadamový olej si s tím neporadí... 
Takže pokud se někdy ocitnete v Poundlandu, určitě se po tomhle produktu poohlédněte, protože za tu cenu se opravdu vyplatí!

1 komentář:

Děkuji ♥