středa 7. ledna 2015

Christmas essentials

Neměla jsem to v plánu, ale nakonec bych se přece jen za těmi Vánoci ráda ohlédla. Byly totiž obzvlášť štědré! A tím nemyslím dárky, ale především to, kolik času jsem mohla strávit se svými blízkými. Ale Ježíšek se letos opravdu blýsknul, i když jsme si všichni dokola slibovali, že si opravdu nic dávat nebudeme..

Kromě parfému, rtěnky a gumičkového náramku na fotografii, my největší radost udělaly dvoje boty, prstýnek od přítele, čepice, termoprádlo a deníček pro miminko. Dále jsem dostala nějaké sladkosti a sušené ovoce, sadu sirupů, moje nejmilovanější borůvkové marmelády z Chorvatska a pár dalších malých velkých dárků.
Pod stromeček jsme si s přítelem nadělili i krabici věcí pro miminko. Jedná se o takový základ na úplný začátek. Nechci kupovat nic moc do zásoby, dokud nevím, jestli to miminku bude vyhovovat. Určitě vám vše ukážu v některém z následujících BABY BLOGŮ nejspíš společně s tím, co jsme pořídili v IKEE.
A nakonec jsme se na přelomu roku dočkali i trochy sněhu, takže jsem své nové sněhule mohla provětrat. :) Moc si přeji, aby ty příští Vánoce byly alespoň tak krásné jako ty uplynulé!
A prosím, Ježíšku, ať jsou bílé!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji ♥