neděle 10. května 2015

VELKÁ GIVEAWAY (nejen) PRO MAMINKY

Milé maminky,
přeji vám hodně lásky, úsměvů a radostí, dlouhé a klidné noci, málo starostí a taky trošku toho času pro sebe. Být maminkou je to nejkrásnější a zároveň nejtěžší a často nedoceňované poslání, které na světě máme.
Všem ostatním přeji krásnou neděli!
Dnes je výjimečný den. Vzpomeňte si všichni na svoje maminky, které by pro nás udělaly první poslední. Přibylo jim za ta léta spousta vrásek od úsměvů ve snaze přimět nás, abychom jim je vraceli. Teď už i já vím, jak moc silné pouto to je, jak se o mě maminka vždycky musela bát a jak moc mě miluje! Tobíkovi bude zítra osm týdnů, slavím v duchu každý den, že ho mám, užívám si každou vteřinu s ním a snažím se spoutat času ručičky, aby nám tolik neutíkal. Máme co slavit a chceme slavit s vámi! 
Rozhodla jsem se uspořádat pro vás ve spolupráci s Feedo.cz giveaway, do které jsme vybraly spoustu úžasných věcí pro děti a já jsem nakoupila pár věcí (nejen) pro maminky. 

NEJEN Pro maminky: H&M gumičky do vlasů; DM Balea Body spray Tropical Sunshine; Astor Soft Sensation Lipcolor Butter MATTE; Lirene pleťový krém s medem a citrónem a Časopis JOY s dárkem lakem The gel nails od essence
Pro děti: NUK plážový set; Bupi Ultra soft Vlhčené ubrousky; Bupi Vlhčené ubrousky Sensitive; Bupi Tělové mléko; Bupi Krém proti opruzeninám; WELEDA Měsíčkový kojenecký krém a Bupi dětská mýdla

Ne všechny mé čtenářky jsou zároveň maminky a proto jsem výhru rozdělila do dvou částí - NEJEN Pro maminky a Pro děti. Můžete tedy soutěžit buď o všechno nebo jen o to, o co máte zájem. Pokud nemáte ve svém okolí žádnou maminku, které byste třeba mohli část Pro děti věnovat, můžete tuhle část výhry přenechat někomu jinému (vylosuji tedy 2 výherce).

Vyhrát tyhle krásné dárečky může každý kdo:
1. sleduje mujfialovysvet.blogspot.cz přes GFC nebo bloglovin´
2. sleduje FB blogu
3. sleduje FB Lehčí život maminkám
4. do komentářů napíše: O jakou věc od NUK z e-shopu Feedo.cz byste příště chtěli soutěžit; o jakou část výhry máte zájem (vše, NEJEN Pro maminky nebo Pro děti) a svůj kontaktní e-mail.
5. pokud budete soutěž sdílet (FB, IG, článek na blogu...), můžete přidat druhý komentář s odkazem na nasdílení, zvýšíte tak svou šanci na výhru

Zúčastnit se můžete do konce května, tedy do 31. 5. 2015 do 23:59hod. Výherce vyberu náhodně z komentářů pod článkem.
HODNĚ ŠTĚSTÍ!

Výhru Pro děti věnoval e-shop Feedo.cz, moc děkujeme!!!

15 komentářů:

  1. Napsala jsi to moc hezky ♥
    Soutěže se ráda zúčastním. Sleduji přes GFC jako Sedmikráska a FB like Lenka Kalašová. Vzhledem k tomu, že děti nemám, bych určitě spíš využila první balíček.
    Co se týče NUK, tak koukám, že mají skoro samé věci pro miminka :-D Jako ne-matka bych si ráda zasoutěžila o ne-miminkovské věci :-D Dívala jsem se, že mají v nabídce mycí prostředky nebo odstraňovače skvrn, tak třeba o to :-) Takové věci se nikdy neztratí. USedmikrasky zavináč seznam.cz.

    OdpovědětVymazat
  2. Sleduji přes GFC Jako Lucie Martináková
    FB také jako Lucie Martináková.
    Jelikož ale nemám děti, tak bych brala balíček číslo 1 a příště soutěžila třeba o něco ze sekce Péče o tělo, kde jsou zajímavé produkty od Weledy :)
    lucie.martinakova@email.cz

    Spotřebováno: Duben 2015 + GIVEAWAY

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj! :)
    Sleduju přes Bloglovin, na FB pod stejným jménem jako tady.
    Z eshopu bych soutěžila o některou z hraček, protože mi přijdou jako pěkný dárek při návštěvě nějaké maminy.
    Ze současné giveaway mě zaujal první balíček (Nejen pro maminky).
    Mail: jikgf@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj, dětičky sice mám, ale už jsou větší (8 a 5), takže dětskou část výhry ráda přenechám :-) (to samé platí i pro NUK, tam už taky asi nic nevyužijeme :-)
    Sleduji jako Markéta Králová na FB i GFC, macu@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  5. Ahojky :-)
    1.příště bych chtěla soutěžit o tuto lahvičku ze skla od Nuku https://www.feedo.cz/.../NUK-FC-lahev-sklo-120ml-S-V1-S/
    2.výhra je skvělá měla bych zájem spíše o část pro děti-hlavně kvůli plážovému setíku od nuku je překrásný a bude se hodit
    3. kamilamakovcova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  6. Ahoj, super GA :)
    Já bych využila vše, protože mám dvě sestry, které už mají malé děti, tak by se to hodilo :) A příště by se do soutěže mohla taky hodit nějaká flaštička nebo hračka :)
    sleduju na fb i přes gfc
    ivanapavelkova1980@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  7. 1. Splněno
    2. Splněno (Denisa Brabencova)
    3. Splněno
    4. Samozřejmě, že se mi líbí oba dva balíčky :D , ale preferovala bych ten "Pro děti" za týden mám termín porodu, takže by se mi to líbilo pro malou. :) Myslím si, že kosmetiky nemá nikdy nikdo dost a ráda bych vyzkoušela novou kosmetiku. A přístě bych klidně zase soutěžila o něco pro děti, nějaké hračky nebo zase o kosmetiku. :)
    D.Brabencova@seznam.cz
    Přeji Ti krásný den :)

    OdpovědětVymazat
  8. Ahoj :-) Super GA:-)

    GFC: Zuzana Zelienková
    FB: Zuzka Kučková Zelienková
    Rada by som súťažila o obe balíčky, keďže mám dosť mamičiek v mojom okolí (švagrinky) a tak by som sa s nimi určite rozdelila :-)
    A nabudúce by som prijala keby bolo zase niečo aj pre nemamičky :-) a pre detičky nejakú tú hračku alebo také niečo :-)

    Mail: zuzka.zelienkova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  9. Ráda se této GA zúčastním. Přeji, abyste si děťátka opravdu užívala dosytosti, protože čas vážně neúprosně letí... A zdá se mi, že se to každým dnem zrychluje. Jako maminka bych si zasoutěžila o oba balíčky. GFC + FB sleduji jako Hana Svobodová. A od Nuku bych si příště ráda zasoutěžila buď o hračku, nebo pak učící hrneček už pro větší dětičky 12 -18M+ či sportovní lahev na pití.
    tereza.binkova(zavinac)email.cz

    OdpovědětVymazat
  10. gfc i fb-Jana Svobodová
    Protože maminka nejsem,více bych využila první balíček :) a příště si ráda zasoutěžila o cokoliv,klidně i úpro mimča,určitě bych výhru mohla darovat nějáké mamince v mém okolí :).Třeba nějákou hračku.
    janulka.9 @seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  11. GFC: ZdeňkaM
    FB: Denika Abomination
    Příště bych chtěla soutěžit třeba o odstraňovač skvrn.
    Měla bych zájem soutěžit o vše, část pro děti bych dala nějaké mé známe co miminko má. :)
    zdenkamartinakova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  12. Soutěž sdílím na FB: https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1435341483438222&id=100008871519564
    zdenkamartinakova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  13. GFC Veronika
    FB Véronique Mračková
    vermrackova@gmail.com
    Příště třeba o nočník :)
    A mám zájem o balíček se vším :)

    OdpovědětVymazat
  14. Ráda se této GA zúčastním a ráda bych si zasoutěžila o oba balíčky. Dané podmínky splňuji. A od Nuku bych si příště ráda zasoutěžila o dětskou sportovní lahev na pití :-)
    f.martina@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  15. hezka GA Marusko;) ja bych rada jako spravna mama soutezila o balicek pro meho maleho Karlika;) podminky splnuji, sleduji Te pres Bloglovin' jako Alenkasippl a pres Facebook(Tebe i Feedo) jako Alenka Sipplova . Priste bych si rada zasoutezila o digitalni teplomer NUK,protoze zatim ten spravny teplomer hledam nebo o zeleny nocnik NUK(hodil by se mi do koupelny a uz ho s Kajou trenujeme;)) muj email: sipplova.alena@gmail.com diky a hezky den

    OdpovědětVymazat

Děkuji ♥