neděle 10. července 2016

recenze: Bioderma Photoderm Spray SPF 30

Dalším přípravkem na ochranu proti slunci, který jsme měli možnost v Chorvatsku díky spolupráci s Lekarna.cz vyzkoušet, je sprej Bioderma Photoderm SPF 30. Přípravek je určený pro celou rodinu, takže v nouzi není problém nastříkat jím i děti. Já osobně tedy Tobíka raději mažu přípravky speciálně určenými pro malé děti, takže dnes budu produkt hodnotit výhradně z našeho - dospěláckého pohledu.


Sprej můžete pořídit buď v 200ml nebo 400ml balení a během týdenní dovolené u moře byste ve dvou měli to menší určitě vypotřebovat! Ano, ano, mazat se při pobytu na sluníčku je třeba pravidelně každé dvě hodiny.
Obal je praktický, aplikace krému je rychlá a bezproblémová (jen ty zbytky v té lahvičce, že ano..). Krásně se roztírá, je lehký, příjemný. Pokud ho dobře rozmažete, nezanechává na pokožce žádné bílé skvrny. Má být bez parfemace, já z něj však lehoulinkou vůni cítím, nejde ale o nic nepříjemného nebo vtíravého, pokud se nebudete vyloženě očuchávat, asi si jí ani nevšimnete. :)
Krém je voděodolný, aplikaci je však vhodné po častém nebo dlouhém pobytu ve vodě preventivně opakovat. Je vhodný pro citlivou pokožku, nezpozorovali jsme žádné známky podráždění nebo alergické reakce. S krémem jsme byli oba moc spokojení, můžeme ho jedině doporučit, už jsme dokonce pořídili další, větší balení!

3 komentáře:

  1. Taky se chystám na Biodermu a jejich sluneční řadu :) Je na ně samá chvála a teď v létě se tyhle produkty budou hodit :)
    Gabrieless

    OdpovědětVymazat
  2. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  3. Letos na dovolené ve Španělsku jsem zkoušela mléko na opalování ve spreji z řady Photoderm Bronz od Biodermy a fluid na obličej a s oběma výrobky jsem byla velmi spokojená. Recenzi najdeš na mém blogu. :)
    Narozeninová giveaway

    OdpovědětVymazat

Děkuji ♥