čtvrtek 1. září 2016

Pojďme společně pomoci ohroženým těhotným maminkám!

Milé maminky,
většina z nás má své hnízdo, svůj domov, ve kterém vychováváme své vytoužené miminko (děti). Některé maminky musí ale bojovat s nepřízní osudu. Jsou tak ohroženy nejen ony, ale i jejich děti! Rozhodla jsem se proto přijmout výzvu od Feeda a zúčastnit se 12.9. akce FEEDO DEN S MEDVĚDEM. Chci pomoci ohroženým těhotným maminkám! A co vy? Přidáte se? 

Od 8. do 17. září proběhne v Praze na Letné každoroční sportovně-charitativní akce Teribear hýbe Prahou, kterou pořádá Nadace Terezy Maxové. A Feedo se letos rozhodlo vyzvat maminky, abysme společně udělali dobrý skutek. Máme tedy skvělou příležitost pomoci a navíc se navzájem poznat! Sejdeme se 12.9.2016 v 9:30 v Praze na Letné a společně se projdeme s dětmi a kočárky trasou. Po cestě si můžeme povídat, vyměňovat si zkušenosti a rady. Čím víc kol zvládneme, tím lépe! Feedo se navíc rozhodlo maminky motivovat odměnou:

"Hlavní událostí bude závod vypsaný na 1,5 hodiny čistého času. Každá maminka, která zvládne urazit v tento čase alespoň 3 kolečka, bude zařazena do slosování o hodnotné ceny. V rámci dopoledne zde bude ale i speciální doprovodný program pro děti, přebalovací//kojicí stánek, občerstvení a na závěr bohatá tombola." Feedo blog

Jediné, co je potřeba, je se do závodu zaregistrovat a za 100Kč si koupit čip, díky kterému budeme vědět, kolik jsme nachodili kilometrů. Za každý pokořený kilometr věnuje Feedo 50Kč na vybraný projekt. Registraci můžete provést buď online - více informací ZDE. Nebo až v den akce na místě.
Tak vemte děti, pejsky, pozvěte všechny své kamarády a kamarádky a pojďme společně změnit svět! ;)

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji ♥