sobota 24. prosince 2016

24. den / 3x dárkový poukaz od Done by deer

Sponzorem pro dnešní sváteční den je Done by deer.
A dnešní výhrou jsou tři dárkové poukazy na nákup na eshopu mayali.cz jeden v hodnotě 500,- a dva v hodnotě 350,-. Vybírat můžete z hraček, bytových doplňků a potřeb pro kojence.
Designové bytové doplňky a hračky dánské společnosti DONE BY DEER jsou nejen kombinací moderního a neotřelého designu, ale především originality. Done by Deer je pro rodiny, které věří, že život s dětmi a se skvělým designem je ta správná volba. Má charakteristickou grafickou hranici a jasný odkaz ke skandinávskému stylu života. Veškeré produkty jsou navrženy ve studiu Helen Hjorth a prodávány skrze síť distributorů ve Skandinávii a většině Evropy. Všechny produkty Done by Deer jsou 100% vhodné a přírodně testované, aby vyhovovaly evropským bezpečnostním standardům.


Ještě než vyhlásím dnešní výherce, ráda bych vám poděkovala za vaši přízeň. Myslím, že vánoční soutěž se povedla. Svědčí o tom nejen vaše ohlasy, ale hlavně každodenní vysoká účast. Snad se mi díky tomu podaří příští rok přichystat ještě lepší Adventní kalendář s ještě více dárečky pro vás. ;) Soutěžit ale budeme i během roku, jednu soutěž chystám hned po Novém roce.
Doufám, že váš Štědrý den byl opravdu štědrý! Nemyslím ani tak na dárky, ale na lásku, rodinnou pohodu, nezapomenutelné okamžiky, vzájemnost. Pokud se vám podařilo zachytit jiskřičky v očích vašich dětí nebo kouzlo okamžiku třeba u stromečku, budu ráda, když mi fotku pošlete na mail nebo fb. (určitě minimálně jednu vyberu a odměním ;)) Užívejte si vánoční svátky v klidu a pohodě!

Dnešními výherci jsou: 


Dárkový poukaz v hodnotě 500,- získává:
Dárkové poukazy v hodnotě 350,- vyhrávají:
Milé dámy, moc Vám gratuluji k výhře! Na uvedené emailové adresy vám v následujících dnech pošlu Dárkové poukazy.

!KONEC VÁNOČNÍ SOUTĚŽE!

1 komentář:

Děkuji ♥