neděle 24. prosince 2017

24. den / Houpačka pro miminko od ecobaby.cz

Sponzorem dnešního posledního dne Adventního kalendáře je ecobaby.cz.
Ecobaby svět dětských houpaček je eshop, který rozdává rodičům a dětem nejen radost, ale hlavně klid. Miminka totiž houpání v dětské houpačce zklidňuje a příjemně uspává (máme vyzkoušeno!), navíc přispívá k jejich zdravému vývinu. V nabídce najdete houpačky pro miminka a děti do 10 let. Speciální houpačka pro dvojčata už je pak třešnička na dortu, která rodičům usnadní každodenní starosti a pomůže jim získat více volného času. Houpačky Ecobaby jsou od rodičů dvojčátek, kterým se moc osvědčily, pro ostatní rodiče, kteří pro své děti chtějí to nejlepší. Navíc v nabídce naleznete i praktický stojan, díky kterému nemusíte vrtat do stropu nebo si můžete houpání užívat např. na terase nebo v zahradě. Přírodní, certifikované materiály jsou samozřejmostí!
Jeden z vás dnes vyhrává houpačku pro miminka BETO BASIC v barvě dle vlastního výběru.
A dnešním výhercem se stává:

Gratuluji! Budu Vás kontaktovat na uvedené mailové adrese. ;)

OTEVŘELI JSME POSLEDNÍ OKÉNKO ADVENTNÍHO KALENDÁŘE. NICMÉNĚ ZBÝVÁ JEŠTĚ VYLOSOVAT DVA VÝHERCE HLAVNÍCH VÝHER. PŮVODNĚ JSEM TO CHTĚLA UDĚLAT JEŠTĚ DNES, ALE RADĚJI BYCH UŽ SI ŠLA UŽÍVAT ŠTĚDRÝ DEN S RODINOU, PROTO LOSOVÁNÍ PROBĚHNE ZÍTRA TJ. 25.12. DOPOLEDNE. DOUFÁM, ŽE MĚ CHÁPETE! MÁTE TEDY ALESPOŇ JEŠTĚ TROŠKU ČASU NA TO, PROČÍST SI POŘÁDNĚ PRAVIDLA SOUTĚŽE. PEVNĚ DOUFÁM, ŽE VÁM ADVENTNÍ KALENDÁŘ LETOS PŘINESL RADOST A TI, CO NEVYHRÁLI, NEMUSÍ ZOUFAT, UŽ PRO VÁS CHYSTÁM DALŠÍ KRÁSNÉ SOUTĚŽE! ♥

MĚJTE NÁDHERNÉ VÁNOCE!

Pročtěte si pozorně princip soutěže a její pravidla!↓
 
Pravidla a princip soutěže:
Soutěž probíhá na blogu mujfialovysvet.cz každý den od 30.11. do 24.12.2017, každý den od 1.12. do 24.12. 2017 se na blogu budou otevírat okénka/články s výhrami, které v nich budou představeny a popsány (fotografie v článcích i ve videu mohou být pouze ilustrační, řiďte se textem!).
Soutěžící budou den předem přidávat soutěžní komentář pod článek, který se soutěže bude týkat a ve kterém k tomu budou vyzváni (první je článek/video: VELKÁ VÁNOČNÍ SOUTĚŽ / Adventní kalendář 2017). Následující den se na blogu objeví článek s výhrou a rovnou i se jménem/jmény výherce/ů. Soutěžící tedy dopředu neví, o co soutěží. Je zachovaný princip překvapení jako v klasickém Adventním kalendáři.
Všechny sponzory a výhry si však můžete dopředu prohlédnout v události na facebooku a v úvodním videu na youtube. Soutěžit můžete každý den! Je jen na vás a na štěstěně, kolik dárečků letos vyhrajete, a zvýšíte tím tak i pravděpodobnost výhry jedné z hlavních cen. Výherce budu losovat náhodně ze všech platných komentářů přes random.org. Výhry se vám společně se sponzory budeme snažit odeslat včas, nicméně bohužel nemůžeme garantovat doručení do Štědrého dne.

!OBECNÉ PODMÍNKY SOUTĚŽE:
Odebírejte youtube kanál mujfialovysvet
Podívejte se na video VELKÁ VÁNOČNÍ SOUTĚŽ / Adventní kalendář 2017 a dejte mu palec nahoru jako poděkování sponzorům soutěže, budu ráda i za jakékoliv jiné/další ohlasy ;)
Sdílejte video veřejně na svém facebookovém profilu
Dejte "To se mi líbí" facebookové stránce Můj fialový svět BLOG
TIP: Nastavte si na facebooku ve sledování mé stránky, aby se vám moje příspěvky objevovaly jako první, neuteče vám tak žádná z adventních soutěží!

Hlavní výhry:
Apartmány Babyhouse, které jsou na seznamu Amazing Places v ČR, věnovaly VOUCHER NA UBYTOVÁNÍ NA 2NOCI V APARTMÁNU Č.3 KDYKOLIV V ROCE 2018 V TERMÍNU DLE VÝBĚRU VÝHERCE (kromě víkendů/prázdnin/svátků - nástupní dny pondělí, úterý nebo středa a dle volných kapacit)
Fotografka Anna Ulman věnovala VOUCHER NA JARNÍ FOCENÍ DĚTÍ, RODINNÉ FOCENÍ NEBO PORTRÉTNÍ FOCENÍ V EXTERIÉRU V PRAZE (termín jaro 2018, lokalita dle výběru fotografky, 1 hodina focení, 10 upravených fotografií)
Princip:
Letos máme v kalendáři i dvě hlavní výhry, jejichž výherci se budou losovat 24.12.2017. Nejprve se náhodně vylosuje v rámci Adventního kalendáře den a ze všech komentářů, které byly v tento den přidány, se posléze náhodně vylosuje jeden výherce. Stejným způsobem se bude losovat i výherce druhé hlavní výhry. Každá z hlavních výher bude mít jiného vítěze!

!PODMÍNKY PRO ZÍSKÁNÍ HLAVNÍ VÝHRY:
Sledujte instagramové profily apartmanybabyhouse a anna_ulman (pokud nejste na instagramu dejte "To se mi líbí" jejich facebookovým stránkám Babyhouse a Anna Ulman)

HODNĚ ŠTĚSTÍ!

7 komentářů:

  1. Nádherné Vánoce ještě jednou,užijte si poklidné svátky a děkuji za parádní kalendář :) Pavla H.

    OdpovědětVymazat
  2. Krásné Vánoce! Rmarci@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  3. Krásný zbytek Vánočního večera ❤️🎄❤️

    OdpovědětVymazat
  4. Sice jsem nic nevyhrála, ale soutěž jste měla připravenou perfektně. Hezké svátky..

    OdpovědětVymazat
  5. Krásné a klidné vánoce. Děkujeme za super soutěž.

    OdpovědětVymazat
  6. Adventní kalendař byla super soutěž :) Přes to, že jsem nevyhrála, bavilo mě číst si komentáře ostatních a dozvědět se, jak to mají :)
    Všechno nejlepší do nového roku :)

    OdpovědětVymazat
  7. Dekuji za krasne zprijemneni predvanocniho casu a preji krasne svatky a vse nej v novem roce! Andrea Kabelkova

    OdpovědětVymazat

Děkuji ♥