sobota 9. prosince 2017

9. den / Dva balíčky knih od Nakladatelství Svojtka & Co.

Sponzorem devátého dne Adventního kalendáře je Nakladatelství Svojtka & Co.
Dnes tu pro vás mám dva balíčky dětských knih od nakladatelství Svojtka & Co. Na trhu působí už od roku 1990 a vydává barevné obrazové publikace většinou přejaté od renomovaných světových nakladatelství. Zaměřují se především na non-fiction literaturu. Mezi tituly najdete encyklopedie pro děti i dospělé, knihy o cestování, zvířatech, rostlinách, umění, kuchařky, hry a testy a široké spektrum knih pro předškoláky a školáky, v neposlední řadě pak kvalitní průvodce Lonely Planet. Všechny knihy si můžete prohlédnout na jejich stránkách, ale i osobně v Praze v Soběslavské ulici.
1/ Balíček knih pro děti 0-3roky
2/ Balíček knih pro děti 3-6 let
A dnešními výherci jsou:
BALÍČEK 1

BALÍČEK 2

Gratuluji k výhře! Budu Vás kontaktovat na uvedené mailové adresy.

SOUTĚŽÍME DÁL!
Chcete si zasoutěžit o zítřejší výhru?

!OBECNÉ PODMÍNKY SOUTĚŽE:
Odebírejte youtube kanál mujfialovysvet
Podívejte se na video VELKÁ VÁNOČNÍ SOUTĚŽ / Adventní kalendář 2017 a dejte mu palec nahoru jako poděkování sponzorům soutěže, budu ráda i za jakékoliv jiné/další ohlasy ;)
Sdílejte video veřejně na svém facebookovém profilu
Dejte "To se mi líbí" facebookové stránce Můj fialový svět BLOG

Do komentářů pod tento článek zde na blogu napište svůj email, na který vás budu v případě výhry kontaktovat, a odpověď na soutěžní otázku: "Kočárek, šátek nebo nosítko? Nosíte děti i v zimě?"
Komentáře, které nebudou obsahovat emailovou adresu do slosování zahrnu, výherce pak bude mít tři dny na to, aby se mi ozval sám, pokud tak neučiní, vylosuji výherce nového.
Pozor! Soutěž je pouze pro čtenáře s doručovací adresou v ČR! Nezapomeňte se zítra přijít podívat, zda jste měli štěstí nebo si zasoutěžit o další krásné výhry. ;)

Pokud jste tu prvně, pročtěte si pozorně princip soutěže a její pravidla!↓
 
Pravidla a princip soutěže:
Soutěž probíhá na blogu mujfialovysvet.cz každý den od 30.11. do 24.12.2017, každý den od 1.12. do 24.12. 2017 se na blogu budou otevírat okénka/články s výhrami, které v nich budou představeny a popsány (fotografie v článcích i ve videu mohou být pouze ilustrační, řiďte se textem!).
Soutěžící budou den předem přidávat soutěžní komentář pod článek, který se soutěže bude týkat a ve kterém k tomu budou vyzváni (první je článek/video: VELKÁ VÁNOČNÍ SOUTĚŽ / Adventní kalendář 2017). Následující den se na blogu objeví článek s výhrou a rovnou i se jménem/jmény výherce/ů. Soutěžící tedy dopředu neví, o co soutěží. Je zachovaný princip překvapení jako v klasickém Adventním kalendáři.
Všechny sponzory a výhry si však můžete dopředu prohlédnout v události na facebooku a v úvodním videu na youtube. Soutěžit můžete každý den! Je jen na vás a na štěstěně, kolik dárečků letos vyhrajete, a zvýšíte tím tak i pravděpodobnost výhry jedné z hlavních cen. Výherce budu losovat náhodně ze všech platných komentářů přes random.org. Výhry se vám společně se sponzory budeme snažit odeslat včas, nicméně bohužel nemůžeme garantovat doručení do Štědrého dne.

!OBECNÉ PODMÍNKY SOUTĚŽE:
Odebírejte youtube kanál mujfialovysvet
Podívejte se na video VELKÁ VÁNOČNÍ SOUTĚŽ / Adventní kalendář 2017 a dejte mu palec nahoru jako poděkování sponzorům soutěže, budu ráda i za jakékoliv jiné/další ohlasy ;)
Sdílejte video veřejně na svém facebookovém profilu
Dejte "To se mi líbí" facebookové stránce Můj fialový svět BLOG
TIP: Nastavte si na facebooku ve sledování mé stránky, aby se vám moje příspěvky objevovaly jako první, neuteče vám tak žádná z adventních soutěží!

Hlavní výhry:
Apartmány Babyhouse, které jsou na seznamu Amazing Places v ČR, věnovaly VOUCHER NA UBYTOVÁNÍ NA 2NOCI V APARTMÁNU Č.3 KDYKOLIV V ROCE 2018 V TERMÍNU DLE VÝBĚRU VÝHERCE (kromě víkendů/prázdnin/svátků - nástupní dny pondělí, úterý nebo středa a dle volných kapacit)
Fotografka Anna Ulman věnovala VOUCHER NA JARNÍ FOCENÍ DĚTÍ, RODINNÉ FOCENÍ NEBO PORTRÉTNÍ FOCENÍ V EXTERIÉRU V PRAZE (termín jaro 2018, lokalita dle výběru fotografky, 1 hodina focení, 10 upravených fotografií)
Princip:
Letos máme v kalendáři i dvě hlavní výhry, jejichž výherci se budou losovat 24.12.2017. Nejprve se náhodně vylosuje v rámci Adventního kalendáře den a ze všech komentářů, které byly v tento den přidány, se posléze náhodně vylosuje jeden výherce. Stejným způsobem se bude losovat i výherce druhé hlavní výhry. Každá z hlavních výher bude mít jiného vítěze!

!PODMÍNKY PRO ZÍSKÁNÍ HLAVNÍ VÝHRY:
Sledujte instagramové profily apartmanybabyhouse a anna_ulman (pokud nejste na instagramu dejte "To se mi líbí" jejich facebookovým stránkám Babyhouse a Anna Ulman)

HODNĚ ŠTĚSTÍ!

102 komentářů:

  1. Jee,není to stejná otázka jako včera? :)

    OdpovědětVymazat
  2. Zdá se mi že otázka je to ta stejná jako včera :) Ano máme Vánoce (je tam sice malý santa a na jednom obrázku maminka balí dárečky ale i tak velice oblíbená :) eva.dozbabova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  3. jj taky si říkám, že se mi zdá, že jsem na ní už někde odpovídala :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Holky, pardon, ještě jednou ;) Ale i Vaše komentáře samozřejmě započítám, nové nepište, jen přidejte email!

      Vymazat
  4. U rodičů asi nějakou najdu, ale že bych měla nějakou oblíbení to ne :)

    OdpovědětVymazat
  5. Stejná otázka, stejná odpověd. Mikuláš Ježíšek pan Vrána a my. witlucie@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  6. Jaro-podzim nosí. I vozím v kočárku v zimě. Když je sníh tak sáňky a když není tak volím raději kočárek. Hana Hana.dlouha125@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  7. le.bezdekova
    Kocarek, satek i nositko :) mame dve deti a vyuzivame vse podle potreby :)

    OdpovědětVymazat
  8. Z 85% kočárek a ve zbytku nositko Manduca 👍
    klarakocova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  9. U nás vedl kočárek a nebo nošení ale na ruce. Zkoušela jsem šátek a řval jako tur :-D ale moc se mi to líbí když někdo miminka nosí ;-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jé já zapomněla email: 1denca@seznam.cz

      Vymazat
  10. Veronika Šulcová9. prosince 2017 v 12:44

    U prvni dcery jen kocarek, na druhou planuji i satek a pozdeji nositko.
    Skyv@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  11. Kočárek, ale myslím, že u 2. prďolky pořídím šátek nebo nosítko ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. lenule683@seznam.cz

      Vymazat
    2. Mě pořád mizí odpovědi :)) teď používám kočárek, ale u 2.prdolky určitě využiji buď nosítko nebo šátek
      lenule683@seznam.cz

      Vymazat
  12. U syna jsem pouzivala jen kocarek, obcas jeste ted, kdyz ma laryngitidu :-)
    petpec@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  13. U nás byl kočárek, ale doma hodně chování v různých polohách třeba tygříka malý miloval. lucierybova@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  14. Preferujeme kocarek a nositko :-) Veronika (vrychnovska@seznam.cz)

    OdpovědětVymazat
  15. Kočárek i nositko :) na delší procházku kočárek a když potrebuju jen rychle s pejskem nebo do krámku, šoupnu Laurinku do nositka :)
    veru.zamrzlova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  16. My jsme moc spokojeni s kocarkem a pouzivame take Manducu. Ale syn je obr tak satek neprisel na radu... ivusicce@seznam.cz IVA BIDMONOVA

    OdpovědětVymazat
  17. Kocarek, byla jsem rada, ze si tak muzu odpocinout. Ale sem tam by se nositko hodilo, vyuzila bych ho ale jen parkrat, tak jsem ho neporizovala... Jana. meskjana@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  18. Momentálně pěšky,jinak kočárek a někdy šátek a nosítko:-).
    lt83@email.cz

    OdpovědětVymazat
  19. U nás jsme v zimě používali kočárek a nosítko spíše v teplejším počasí :)
    kutrovavendula@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  20. U nás kočárek a nošení na rukách. Ale uvažuji o nosítku, jelikož se ráda nosí :) redel@atlas.cz

    OdpovědětVymazat
  21. Kocarek, dcera jakekoli nositko odmitla. Andrea.Kabelkoca@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  22. Kocarek a na vylety v lete nositko tula
    Nozinova.p@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  23. u nás pouze kočárek, šátek jsem nikdy nezkoušela a v manduce nevydržel :)
    MK.Michaela@seznam.cz Michaela Kratochvílová

    OdpovědětVymazat
  24. janabelcova@gmail.com kočárek a šátek. Na procházky kočárek, jen tak do obchodu nebo na chvilku nekam šátek (uż mě bolí záda z těch 11 kg)

    OdpovědětVymazat
  25. Na novoška jedině šátek, od cca půl roku nosítko. Nosime celý rok. Kočárek sme u obou dětí vzali tak 20krat. Podle mě je to absolutně nepraktický krám ��
    Z.Jituska@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  26. Kočárek jsme používaly u Samíka 2r 4měs, jezdily po lese-několikrát píchly kola :oD a navýšlap to rozhodně nebylo. Teď jsem ve 4měsíci a zvažuji nosítko nebo šátek, nejen na rychlé nákupy, výšlapy ale i proto, že malý od září pujde do školky a tam jsou jen schody :( . Ulehčí nám to život..a dítě je co nejvíce v kontaktu s maminkou. Žaneta Jurečková email kromerova.zaneta@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  27. Používáme kočárek, zkoušeli jsme šátek i nosítko ale prckovi se v něm bohužel nelíbilo :( s příštím mimcem bych ale určitě chtěla i nosit.
    monikagl@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  28. Kočárek i nosítko a nosíme i v zimě :) sramcik@volny.cz

    OdpovědětVymazat
  29. Kočárek nejčastěji, na výlety pak občas nosítko. S šátkem ještě nemám vůbec zkušenost.... misu.mikova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  30. My nosítko využili pouze na dovolené jinak jsme holky vozili vždy jen v kočárku. Ale šátkování se mi líbí, nic proti nošení nemám. :) Hlavně, když jsou dítě i maminka spokojené.
    karolina.klub@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  31. U mladšího syna používáme více nosítko, nosí i tatínek, i když ne tak často. S kočárkem hlavně na nákupy, abych tašky nemusela nosit v rukách. Máme Kibi a Kubík ho miluje. Nosíme cca od 3,5měs, teď je malému 20měs. a nosíme rádi, jen už se těch 10kg pronese :) Škoda jen, že jsem nenosila i u staršího syna, byla by to velká pomoc. Nosítko nepoužívám, jen když je velké náledí.
    lenka.cervenova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  32. Nejvice mi vyhovuje satek, do nositka jeste dcera doroste. Nemusim ji silene oblekat, uplne s pohode se vsude dostanu, lepe spi a navic mame do bytu 65schodu, coz jsem ani s prenosnou taskou do kocarku nedavala. Julie.Halesova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  33. Mám dvě děti a jedno mělo rádo kočárek a druhé šátek. Takže jsem si vyzkoušela dosyta oboje. Oboje má svoje výhody i nevýhody. Jako ostatně všechny věci.
    katerina.mejstrikova@email.cz

    OdpovědětVymazat
  34. Zdeňka J. email: electromike@seznam.cz za nás, když jsme chodily na pole pracovat těhotné..a po porodu se dítě v šátkách osvědčil a mohly jsme pracovat na svém hospodářství dál, za mě ano.nosítka-šátky jsou v dnešní době uplně jinde atestovane..a můžete je v nich rychle nakojit.Vnoučátka,teda vozíme jen v kočárkách..ale pro snachu by to byl pěkný dárek

    OdpovědětVymazat
  35. Všechno! Na uklidnění doma šátek, na procházku kočárek a třeba do města nebo do lesa nosítko. Těšila jsem se, jak budu v zimě nosit, ale další těhotenství nám změnilo plány :-) Tak zase až v červnu ;-) macka0308@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  36. Ahoj!Kočárek je fajn a hlavně pohodlný, ale druhé dítě bych ráda nosila v šátku. Mít dítě stále u srdce musí být nádherný pocit! :) RadushV@email.cz

    OdpovědětVymazat
  37. V zimě jsem používala jen kočárek. S šátkem ani nosítkem nemám zkušenosti.
    Daniela Kováříková
    polackovadaniela@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  38. Zatim miminko cekame, ale urcite krom kocarku budeme i nosit. Jeste zvazujeme, zda satek ci nositko.
    cumplova.lenka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  39. Barbora Hajduškova9. prosince 2017 v 14:18

    Vozíme převážně v kočárku, ale máme i šátek na nošení. bajaik@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  40. Pro nas zatim pouze kocarek, satky mame doma 2 a mala je rada nema...Po novem roce planujeme koupit nositko :-) strnadova93@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  41. U nás vždy 80% kočárek, nosítko Manduca 5% ( spis dovca u more) 15% jinak satkove Mei tei :) rmarci@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  42. hezký den, za mě je to obojí - nosítko pro bližší kontakt, kočárek, když je potřeba zařídit ve městě více věcí. ale nosítka zbožňuju :) cervenkova.barbora@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. na youtube sleduji jako barbora Červenková, na Fb sdílím jako Barbora Francová

      Vymazat
  43. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  44. Kočárek. U druhého se chystám na šátek a nosítko, abych měla volné ruce na to starší :) liskahana@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  45. Obojí, ale moje obe deti jsou spíš kocarkove a na spinkani chtějí spíš klid ;-)
    elis.vesela5@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  46. Používáme hlavně kočárek, občas manducu, ale to spíš když byla dcera menší.
    jana.koloma@email.cz

    OdpovědětVymazat
  47. U první dcerky jen kočárek, s druhorozenym synem už je to tak půl na půl s nositkem. Miluji to! Dlouhé procházky s kočárkem, ale nějaké vyřizování či rychlý nákup aj. s nositkem. Kdybych měla v okolí někoho, kdo nosí v satku, tak bych zkusila i ten, ale bohužel nemám a odvahu jít do toho sama jsem nenašla. Zpětně lituji, že jsem nositko neměla i na dceru, je to bezva. A nosím i teď v zimě, minimálně jednou denně ve všední dny, když jdu pro dcerku do školky. Tereza.binkova@email.cz

    OdpovědětVymazat
  48. U prvňátka jsme nejvíce využívali kočárek, nosítko jen na krátké poponášení např. k lékaři, prostě to moc nemusel. U druhátka se musím naučit alespoň jeden úvazek a do 4 měsíců plánuji šátek a pak opět nosítko. Ale uvidíme, jaká bude realita ;-). charlotte.e@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  49. ditetova.jitka@gmail.com
    Za nás byly jen kočárky, šátky a nosítka se mi moc líbí. Dcera používá nosítko. Je to velká pomoc, když by byl s kočárkem v terénu problém. V rodině čekáme páté vnouče, šátek by se hodil jako dárek :)

    OdpovědětVymazat
  50. Kočárek a nosítko, nosím i v zimě se zimní softshellovou kapsou. suezi@email.cz

    OdpovědětVymazat
  51. U nás vede kočárek.
    formankova.maru@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  52. mame kupeny kocik ale chcela by som vyskusat aj satku zo zaciatku a neskor nosic uvidime ci sa tam malej bude pacit.
    gregorova.jaruska@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  53. Používáme kočárek, ale od 4. měsíce nosíme v šátku a od roka jsme šátek vyměnili za nosítko. Nošení milujeme obě. Nosíme i v zimně, prostě kdy je potřeba. V zimě, ale přes bundu.
    sucha.hakova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  54. Nenosím, za mě kočárek :)
    vondrackova.jana@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  55. Pouzivali jsme kocarek, ale po pravde jsem si obcas rikal, ze by takovy satek nebo nositko nebylo vubec spatne, ale spise na doma. Bohuzel jsme ale nevyzkouseli :-(

    a.taborik@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  56. Vše! Po městě raději kočár, na cesty nosítko a na doma šátek! :-D jarcca056@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  57. Pouzivame kocarek a poridili jsme si i nositko Ergobaby, sice z druhe ruky, ale je perfektni. Ted mi trochu mrzi, ze jsme si neporidila nove a nejake stylove. Nosim doma a venku v zime pouzivam zimni navlek na nositko ;-)
    Kulhavakat@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  58. Teď v zimě nejraději kočárek a pěkně zachumlat do fusaku, zvlášť když je vlezlo a mrazivo jako dnes, brr...To pak spinká venku i 3 hodinky, jak mu chutná :-)

    OdpovědětVymazat
  59. Šárka Korousová9. prosince 2017 v 17:56

    U první dcery jsme že začátku používali kočárek, ale po měsíci se jí v kočárku přestalo líbit, takže jsme pak pořídili nosítko, ve kterém se malé líbilo, ale mě z toho bolela záda. Teď čekáme druhé dítko, se kterým chci vyzkoušet šátek. Tak uvidíme, co nám bude vyhovovat a v čem se bude prckovi líbit. �� korousovasarka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  60. U prvního dítěte pouze kočárek. U druhého jsem zkoušela šátek,ale nějak mi to nešlo.... A teď se těšíme na Ježíška,protože nám přinese Tulu a budeme nosit a výletovat celá rodinka :-) Ale asi jen od jara do podzimu. sdagmar@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  61. miluji šátky, takže celoročně šátek ale samozřejmě i kočárek je fajn :-)
    marketa.heinrichova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  62. Na mladší dítě máme kočárek na střídačku s nosítkem, starší cape sám nebo na výlety ho naložíme do krosny. f.martina@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  63. Kočárek a nositko . Podle situace☺️Vendulkabv@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  64. Kočárek a manduca, bylo využito oboje, když byl synek malinký. To samé bude i u druhátka příští rok. Ještě přemýšlím, že zkusím šátek.
    Sarka.jerabkova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  65. Máme dvě děti ale vždycky jsme používali jen klasický kočárek. Nezna.motorkarka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  66. Čekám první mimi. Termin máme 8. Února. Zatím mám koupený jen kočárek, ale popravdě teď hodně přemýšlím, nad nošením. Připadá mi to jednodušší, než tahat kočár pořád výtahem a po lyzinach do vchodu. Hodně si o nošení čtu a zatím se přikláním k nositku, které ale lze použít od narození. Uvidím, zatím váhám. Iwaneta@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  67. Kočárek i nosítko. Pokaždé se hodí něco jiného, takže to střídám dle situace :)
    katerinavitu@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  68. Mária Kučerová9. prosince 2017 v 19:23

    Pouzivame kočárek í šatkove nositko. V zimě jsme zatím byly v nositku jen 2x.
    gabrisova.maria@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  69. Kocarek. Satek ani nositko u dcer nemelo uspech. horakol_volny.cz

    OdpovědětVymazat
  70. Kocarek. Satek ani nositko u dcer nemelo uspech. horakol_volny.cz

    OdpovědětVymazat
  71. Kočárek i nosítko. Nosím i v zimě. Dcera měla ráda nosítko od narození, syn bohužel ne, toho jsem musela na nosení postupně naučit. makaface@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  72. Doted kočárek, ale u dalšího přijde na řadu nosítko či šátek , abysme tu zvládali :-)
    janiej@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  73. Malej je odmalička kočárkovej, občas nosím v ruce, šátek a nosítko máme na doma :)
    bastera@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  74. V zimě kočárek, v létě šátek:) mezitim nositko :D nicifi@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  75. Malej je odmalička kočárkovej, občas nosím v ruce, šátek a nosítko máme na doma :)
    bastera@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  76. U nás na 95% kočárek, pouze cca do 4m jsem využívala i Manducu a nosítko Mei-Tai. Šátek nikdy, prislo mi to moc složité. vejvodova.adela_seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  77. U nás zatím jen kočárek, ale s druhým se chci pustit aspoň po doma i do nošení, tak jsem zvědavá, jak se mu to bude líbit :-).

    OdpovědětVymazat
  78. Máme kočárek, šátek i nositko :-) převažuje kočárek, ale když je potřeba dáme do nositka nebo do satku, když někam jedeme, používáme nositko, protože zacvaknemea můžeme jit...nosím i v zimě..mám nosici mikiny i bundu, takže nám je teploucko

    OdpovědětVymazat
  79. Máme kočárek a nosítko KiBi. Nosítko používáme když vařím, uklízím a potřebuju někam narychlo bez kočárku.
    sipecek3990@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  80. U nás kočárek i nosítko-vždy podle situace atd..
    Lenka
    lenasus@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  81. U nás obojí, já tedy radši nosím. Mám hrozně rád, když na mně malý usne. :
    potrefenyhusak@seznam.cz Zdenda Penda

    OdpovědětVymazat
  82. U nás vede kočárek a občas nosítko Manduca. veronika.waloschkova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  83. Za mě určitě kočárek, nosítko ani šatek doma nemãm. Můj e-mail: xxmisulkaxx@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  84. U nás kočárek i nosítko :) Na šátek jsem nějak nenašla odvahu,bála jsem se,že než navážu,tak mi malá buď vypadne nebo tam nebude chtít být.A pak i nošení v zimě,na to se necítím a bála jsem se,že jí bude zima :( Pavla H.
    Email: falipe@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  85. Máme kočárek a nosítko.
    Lenka Fořtová
    lenka.cicha@email.cz

    OdpovědětVymazat
  86. Hlavně nosítko/šátek až výjimečně kočárek 😉 ladyhawke@email.cz

    OdpovědětVymazat
  87. Hlavně kočárek,ale do lesa manducu :-) avosicka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  88. Kocarek i nositko ;-)

    OdpovědětVymazat
  89. zeman.jirik@gmail.com kočárek,motorku,Tatru :D ale manželka nosí na rukou-šátek nemá :)

    OdpovědětVymazat
  90. Dortiky.ostrava@seznam.cz kocarkujeme, a le na zimu doufam odlozine a budem na sanich :) a na jare uz kocar nevyndame :) jinak ale nosim stale-jen na rukou,satek nemam..

    OdpovědětVymazat
  91. Určitě kočárek. Na nosítko jsme si nikdy nezvykla. A navíc v zimě? ne, ne, pěkně fusak, teploučko a miminko v kočárku. zhalickova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  92. Za mne kočárek, moje děti nejsou zrovna nosící typy. bartlovahanka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  93. Zatim mame jen kocarek. Ale budu muset poridit i neco na noseni..maly se rad nosi a to by mi upadly ruce. Nejak se mi nechteji nahravat komentare. Pokud to tu bude 2x tak se predem omlouvam. indrova.klara@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  94. U prvního jsem sice zkusila párkrát nosítko, ale bolela mě po nich záda, takže jsem preferovala kočárek. Šátek se mi líbí, ale nikdy jsem ho nezkusila. U druhátka plánují žáky převážně používat kočárek, ale kdo ví jak to bude na jaře. Krásný den, KaluzovaMajka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  95. Používám kočárek, ale kdyz byla mala malicka, tak jsme nosili i v nositku. D.Lorkova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat